alt

Massief houten eettafel met metalen poten

649,00 €
U-TABLE-26006

Op voorraad

Beschrijving

Met zijn vintage industriële stijl zal deze massief houten eettafel perfect zijn om uw diners met vrienden en uw familie maaltijden te organiseren. Wij waarderen vooral het perfecte contrast van de gebruikte edele materialen. Aan de ene kant het acaciahout waaruit de bovenkant bestaat, en aan de andere kant de stevige metalen poten.

Het U-vormige onderstel geeft de tafel een zeer moderne uitstraling. Het tafelblad, in een ruwe vorm gelaten die de natuurlijke vorm van de boomstam respecteert, geeft het een authentieke chique uitstraling. Een mix van trendy en duurzame stijl. Het eenvoudige en strakke ontwerp van deze tafel past in elke stijl: modern, industrieel of Scandinavisch. Deze tafel is een tafel voor alle doeleinden en zal uw gasten zeker bekoren.

Deze eettafel is 195 cm lang en biedt comfortabel plaats aan maximaal 8 personen.
Acaciahout is exotisch en tropisch en is herkenbaar aan zijn natuurlijke oranje kleur en zijn mooie zichtbare nerven. Het is ook bijzonder zacht om aan te raken. Dit hout, dat met name wordt gebruikt voor de bouw van scheepsrompen, staat bekend als een harde houtsoort met een grote weerstand. Het is dus ideaal om uw meubelen bestand te maken tegen de gevolgen van de tijd.

Het 3,5 cm dikke blad is vlekbestendig met een blanke lak op waterbasis. Er is geen extra behandeling nodig. Een vochtige doek is alles wat nodig is voor het onderhoud.
De unieke zwarte metalen poten, gevat in een U-vorm, accentueren de industriële stijl en maken de tafel zeer stabiel. Een ideale basis om geen ruimte rond de tafel te verspillen.
Elk massief houten blad is uniek door de kenmerken van de herkomst van het hout. Deze eettafel is dus uniek. De variaties in kleur en de natuurlijke kneuzingen van het hout zijn opzettelijk en zijn bedoeld om authenticiteit te geven aan onze meubelen.

Deze tafel wordt op een pallet aan de deur geleverd. U moet dus zorgen voor toegang en behandeling om het in uw huis te installeren (zie leveringsvoorwaarden).

Inspiratie nodig om de perfecte eetkamerstoel te kiezen? Ons team beveelt de vintage leren stoel - Portobello aan voor een moderne look of de vintage leren stoel Cosy voor zijn retro gevoel.

Technische fiche

Breedte: 195 cm

Diepte: 100 cm

Hoogte: 77 cm

Gewicht: 105 kg


Klantbeoordelingen

Product Review

Gemiddelde rating

5.0
1 Recensie
Excellent 2
Goed 0
Medium 0
Slechte 0
Horrible 0

  • Recensies (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Schrijf een commentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Reply
Een klantenservice ter jouwer
beschikking
Een high level leveringsdienst, op
palet, voor een maximum veiligheid
Opname mogelijk
in ons magazijn
Veilige betaling